0%
נפתרה התעלומה

נעצר החשוד שתלש מזוזות בשכונה היוקרתית

אחרי ימים של תעלומה בשכונה היוקרתית שבבירה, המשטרה עצרה חשוד בתלישת מזוזות מדלתות הבתים • החשוד נעצר והחקירה עודנה נמשכת

חיים בוזגלו
2 תגובות
צילום: דוברות המשטרה

הבוקר (א) עצרו בלשי תחנת לב הבירה של מחוז ירושלים, חשוד בגרימת נזק וגניבת מזוזות בליל יום העצמאות. עפ״י החשד הרקע למעשה פלילי, והחשוד תלש וגנב עשרות מזוזות ממפתן דלתות בתי מגורים במספר בניינים במרכז ירושלים.

בימים האחרונים התקבלו מספר דיווחים על תלישת מזוזות וזריקתן בשכונת טלבייה היוקרתית. אולם על אף שמדובר בשכונה מרושתת מצלמות בשל סמיכותה לבית ראש הממשלה ברחוב בלפור, לא היה קצה חוט שיוביל למבצע הוונדליזם.

החשוד נעצר בעקבות פעולות חקירה שביצעו חוקרי תחנת לב הבירה, שמיד עם קבלת הדיווח אודות המקרה בימים האחרונים, אספו ראיות וממצאים בסיוע שוטרי הזיהוי הפלילי של מחוז ירושלים.

במסגרת החקירה, השוטרים איתרו במהרה את זהות החשוד, הוצא נגדו בבימ"ש צו מעצר ובוצעו פעולות שונות לאיתורו.

מהמשטרה נמסר כי: "החשוד שנעצר, תושב ירושלים בשנות ה-40 לחייו, הועבר לחקירה בתחנת לב הבירה. החקירה נמשכת".

הכתבה עניינה אותך?

90%
10%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.