0%
סערת ההדחה

עמי אשד נגד המפכ"ל: מדיח אותי על רקע אישי ופוליטי

עו"ד של אשד כתב: "מדובר בהליך פסול ובלתי חוקי הבטל מעיקרו" • "שיקוליך הינם זרים, אישיים, פוליטיים, לא ענייניים והמנוגדים להנחיות היועצת המשפטית לממשלה, ולכללי הצדק הטבעי"

משה נוי
4 תגובות
עמי אשד נגד המפכ"ל: מדיח אותי על רקע אישי ופוליטי
Avshalom צילום: Sassoni/Flash90

מפקד מחוז תל אביב, ניצב עמי אשד, כתב היום (שני) מכתב באמצעות עורך דינו למפכ"ל המשטרה קובי שבתאי כי הדחתו מונעת משיקולים זרים ולכן אינה חוקית. במכתב, אותו שלח גם ליועצת המשפטית לממשלה, אמר ניצב אשד כי ההליך פסול וכי אין בכוונתו לשתף עמו פעולה.

אשד טוען כי משמעות העברתו לתפקיד אחר היא הדחה בפועל, שנעשית באופן לא חוקי – ומתוך שיקולים אישיים ופוליטים.

עוד כתב עורך דינו של אשד במכתבו: "מתן אפשרות לגורמים פוליטיים להתערב בשיקול דעתה המקצועי של המשטרה, ובכלל זה באיוש תפקידים, הינו פסול כשלעצמו וחוטא לשיקולים העומדים בבסיס פקודת המשטרה ויסודות המנהל התקין, בנוסף להיותו פתח מסוכן להכנסת שיקולים פוליטיים והעדפתם על פני שיקולים מקצועיים במינוי בעלי תפקידים במשטרה" – בכך רמז להתערבותו של השר בן גביר באירוע.

הכתבה עניינה אותך?

62%
38%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture