ראש הממשלה נתניהו ושר המשפטים יריב לוין, נועדו במהלך הצהריים של שבת במלון דן בקיסריה, תוך חילול שבת בוטה – כך דיווחה דפנה ליאל. בזמן ישיבתם במלון דן, החלו להתאסף במקום עשרות מפגינים, שהחלו לזעוק כנגד הרפורמה המשפטית ונגד שר המשפטים לוין. יצוין כי עד כה אף נציג ציבור חרדי לא גינה את חילול השבת.
נתניהו ולוין נועדו היום (שבת) במשך 3 שעות בקיסריה. נתניהו תומך בשמירת הנוהג של בחירת נציג אופוזיציה ונציג קואליציה לוועדה למינוי שופטים, לוין לעומת זאת רוצה שני נציגי קואליציה כדי להגדיל את הסיכוי שישיג רוב למינוי נשיא העליון הבא. שבכל מקרה לוין תלוי בתוצאות הבחירות בלשכת עורכי הדין.
על פי הדיווח: עוד נושא במחלוקת בין לוין לנתניהו הוא זהות השרה הנוספת בוועדה למינוי שופטים: לוין רוצה את מאי גולן, נתניהו בוחן שמות נוספים בהם דיסטל ורגב.