0%
מאיים על ישראל

מנהיג חמאס מצטרף לשמאל: "יש לבלום את הקיצוניים בממשלה"

הנייה אמר: "עלינו לנקוט בצעדים יוצאי דופן בהתמודדות במאבק במדיניות של ישראל ולבלום את הקיצוניים בממשלה" • עוד הוא טען כי תהליך השלום הגיע לדרך ללא מוצא

יענקי גולדן
4 תגובות
מנהיג חמאס מצטרף לשמאל: "יש לבלום את הקיצוניים בממשלה"
איסמעיל הנייה ראש הלשכה המדינית של חמאס | צילום: Hassan Jedi/Flash90

ראש הלשכה המדינית של חמאס, איסמאעיל הנייה, אמר היום (ראשון) בפגישת הפלגים הפלסטיניים במצרים: "יש לנו כרגע הזדמנות שצריך לנצל, משום שהכיבוש סובל מפילוג פנימי חסר-תקדים, ממתיחות ביחסיו הבין-לאומיים ומחוסר יכולת לשבור את רצון העם הפלסטיני ואת ההתנגדות הגוברת של הפעילים הפלסטינים".

לדברי מנהיג חמאס, הפלסטינים עומדים כרגע בפני שלב יוצא דופן במאבק עם האויב. "עלינו לנקוט בצעדים יוצאי דופן בהתמודדות במאבק במדיניות של ישראל ולבלום את הקיצוניים בממשלה", אמר הנייה.

הוא טען כי תהליך השלום הגיע לדרך ללא מוצא. "ישראל הפיקה תועלת ממנו במהלך 30 השנים האחרונות, והיא הפכה את אדמתנו לגטאות וקנטונים", הוא הוסיף. "ההתנחלויות בלעו את רוב אדמות הגדה".

הכתבה עניינה אותך?

21%
79%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture