0%
אנחת רווחה

אחרי ניתוח החירום: הגר"י ברדא ישתחרר מבית החולים

המקובל הגה"צ רבי יצחק ברדא, צפוי להשתחרר בשעות הקרובות מבית הרפואה 'ברזילי' באשקלון • הרב אושפז במהלך ראש השנה לאחר זיהום ברגלו, ועבר ניתוח חירום מיד עם צאת יום הדין

חיים גפן
תגובה אחת
אחרי ניתוח החירום: הגר"י ברדא ישתחרר מבית החולים
הגאון רבי יצחק ברדא. צילומסך

המקובל הגה"צ רבי יצחק ברדא שליט"א, ראש מוסדות 'יצחק ירנן' באשקלון ומנהיגם של רבים בעיר, צפוי להשתחרר בשעות הקרובות מבית הרפואה 'ברזילי'. כך נודע ל'המחדש'.

כזכור, במהלך בוקר יום שבת – א' דראש השנה, פונה הגר"י ברדא באמבולנס לבית הרפואה 'ברזילי' באשקלון, בעקבות זיהום שהסתבך ברגלו. מיד עם צאת החג, הוכנס ראש הישיבה לניתוח חירום שהסתיים לאחר שעה וחצי של דאגה.

בביתו של הגר"י ברדא מציינים כי הרב יישאר בביתו למנוחה בימים הקרובים ולכן לא תתקיים קבלת קהל. עם זאת, "אי"ה במעמד הסליחות שיתקיים במוצאי שבת הקרובה, בהיכל ישיבת 'יצחק ירנן' יגיע הרב לשיעור קצר, סליחות והתרת נדרים".

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture