0%
נזק כבד

ספינת ענק הותקפה בשבת על ידי מל"ט איראני

על פי הדיווח, הספינה הותקפה באמצעות מל"ט מתאבד איראני מדגם "שאהד-136" שפגע בה בזמן ששטה במים בין-לאומיים. בעקבות הפגיעה נגרם נזק לספינה, אולם לא היו נפגעים • "אנו ממשיכים לעקוב אחר הסיטואציה מקרוב", אמר גורם אמריקני רשמי.

יענקי גולדן
אין תגובות
ספינה. צילום ארכיון פלאש 90

ספינת המשא CMA CGM Symi הותקפה באוקיינוס ההודי באמצעות מל"ט איראני, כך דיווחה הבוקר (שבת) סוכנות הידיעות AP ממקורות ביטחוניים אמריקניים. על פי הדיווח, המתקפה על הספינה התרחשה אתמול. הדיווח פורסם לראשונה ברשת אל-מיאדין המזוהה עם חיזבאללה.

על פי הדיווח, הספינה הותקפה באמצעות מל"ט מתאבד איראני מדגם "שאהד-136" שפגע בה בזמן ששטה במים בין-לאומיים. בעקבות הפגיעה נגרם נזק לספינה, אולם לא היו נפגעים. "אנו ממשיכים לעקוב אחר הסיטואציה מקרוב", אמר גורם אמריקני רשמי.

הספינה הנושאת את דגל מלטה, על פי רשת בלומברג, היא אחת מנושאות המכולות הגדולות ביותר בעולם. לפי שעה לא התקבלה תגובה רשמית מהחברה המפעילה אותה היושבת בעיר מרסיי. על פי הדיווח ב-AP, ביום שלישי היא כיבתה את משדרי המיקום הימיים שלה ביום שלישי לאחר שעזבה את דובאי שבאיחוד האמירויות.

הכתבה עניינה אותך?

98%
2%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.