0%
בצבא מנמקים

זו הסיבה שחיל האוויר הפסיק להפגיז את עזה

גורמים צבאיים דוחים את הביקורת במערכת הפוליטית נגד הצבא והקבינט וטוענים כי "יש פחות ריכוך אווירי מכפי שהיה בשבועות הראשונים של המערכה הקרקעית • הסיבות שבשלן יש פחות ריכוך אווירי הן "הצפיפות הרבה באזורים שבהם נלחמים הכוחות"

יענקי גולדן
3 תגובות
זו הסיבה שחיל האוויר הפסיק להפגיז את עזה

גורמים צבאיים דוחים את הביקורת במערכת הפוליטית נגד הצבא והקבינט וטוענים כי "יש פחות ריכוך אווירי מכפי שהיה בשבועות הראשונים של המערכה הקרקעית, אך הסיבות לכך מבצעיות בלבד, ולא נובעות מלחץ של הנשיא בייידן או אחרים".

הגורם הביטחוני הסביר לאריאל כהנא ב'ישראל היום' כי הסיבות שבשלן יש פחות ריכוך אווירי הן "הצפיפות הרבה באזורים שבהם נלחמים הכוחות, והרצון שלא לפגוע בטעות בחטופים שעשויים להימצא במקומות שחיילינו נלחמים בהם כעת".

שר הכלכלה ניר ברקת תקף הבוקר (ראשון) את קבלת ההחלטות של צה"ל. ובמיוחד את קבינט המלחמה. ברקת טען כי אנו מסכנים במודע את חיילי צה"ל בגלל כניעה ללחץ חיצוני.

הכתבה עניינה אותך?

75%
25%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.