0%
במחאה על המעצרים

פעילי ימין מיו"ש חסמו את נתיבי איילון

במחאה על המעצרים המנהליים פעילים ממספר גבעות ביהודה ושומרון חסמו אמש את נתיבי איילון • החסימה מגיעה ברקע מעצר של צעיר בן 16 מגוש שילה שנעצר במחאות לאחר הרצח של בנימין אחימאיר

ארי כהן
2 תגובות
צילום: באדיבות המצלם

עשרות פעילים מהגבעות פקקו אמש את נתיבי איילון באמצעות נסיעה איטית ועצירה משולבת של שיירת רכבים, עליהם הודבקו כרזות עם תמונותיהם של העצורים המנהליים שקראו לשחרורם המיידי.

שיירת המחאה מגיעה על רקע צו מעצר מנהלי נוסף שהוציא היום שר הביטחון יואב גלנט, כנגד צעיר בן 16 מגוש שילה שנעצר במחאות לאחר הרצח של בנימין אחימאיר הי"ד בסוף השבוע שעבר.

מאז הקמת ממשלת הימין הנוכחית נעצרו 17 פעילי ימין במעצר מנהלי, זאת בנוסף ל- 3 צווי הארכה נוספים שהוצאו כנגד פעילים שכבר שהו במעצר. מדובר בשיא חסר תקדים מאז קום המדינה וכמעט הכפלה של מספר הצווים שהוצאו בתקופת ממשלת רבין שהייתה שיאנית הצווים עד כה, והחזיקה בנתון הלא מחמיא של 11 צווי מעצר מנהלי שהוצאו כנגד יהודים.

הכתבה עניינה אותך?

91%
9%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture