0%
האיומים של גפני

כך מתכננים בלשכת נתניהו להתגבר על המשבר הפוליטי

במשרד האוצר הציעו לגפני לדחות בחודש את גביית החוב, אך הוא דורש פתרון קבוע ואת מחיקת החוב • גורמים בלשכתו של ראש הממשלה ניסו להסביר לו כי אין דרך להתערב במחלוקת של החינוך העצמאי עם רשות המיסים

דודי סגל
אין תגובות
כך מתכננים בלשכת נתניהו להתגבר על המשבר הפוליטי
משה גפני. צילום: יונתן זינדל פלאש 90

דרישתו הקונקרטית של יו"ר ועדת הכספים ח"כ משה גפני מראש הממשלה בנימין נתניהו, שבמסגרתה איים להתפטר מתפקידו, היא ביטול גביית חובות מתוכננת של רשות המיסים מהחינוך העצמאי, שבמסגרתה צפויים להיות מעוקלים כספים ב-1 ביוני.

במשרד האוצר הציעו לגפני לדחות בחודש את גביית החוב, אך הוא דורש פתרון קבוע ואת מחיקת החוב – כך פורסם הערב (רביעי) בחדשות הערב בכאן 11.

גורמים בלשכתו של ראש הממשלה ניסו להסביר לו כי אין דרך להתערב במחלוקת של החינוך העצמאי עם רשות המיסים, אך לנוכח התעקשותו של גפני שוקלים בסביבת נתניהו העברה תקציבית אחרת לחינוך החרדי, שתפצה את גפני על העיקול הצפוי.

הכתבה עניינה אותך?

79%
21%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture