0%
לפני עסקה?

אחרי המפגש עם נתניהו: הערב ייחשפו תמונות של התצפיתניות בשבי בעזה

ראש הממשלה בנימין נתניהו קיים היום פגישה בת שלוש שעות עם משפחות התצפיתניות שנרצחו בבסיס נחל עוז ב-7 באוקטובר, בלשכת ראש הממשלה בירושלים • ראש הממשלה השיב לשאלותיהם ואמר כי הדברים ייבדקו עד תום, והלקחים יופקו בכל הדרגים

דודי סגל
אין תגובות
אחרי המפגש עם נתניהו: הערב ייחשפו תמונות של התצפיתניות בשבי בעזה
ראש הממשלה בנימין נתניהו. צילום: צילומסך

ראש הממשלה בנימין נתניהו קיים היום (ג') פגישה בת שלוש שעות עם משפחות התצפיתניות שנרצחו בבסיס נחל עוז ב-7 באוקטובר, בלשכת ראש הממשלה בירושלים.

על פי הודעת לשכת ראש הממשלה, ראש הממשלה נתניהו האזין בקשב רב לסיפורי החיים והגבורה של כל אחת ואחת מהבנות, חש את כאבן של המשפחות, ושמע את בקשותיהם ודרישותיהם לחקירת האירועים ולהנצחת בנותיהם.

ראש הממשלה השיב לשאלותיהם ואמר כי הדברים ייבדקו עד תום, והלקחים יופקו בכל הדרגים – לרבות בתחום המודיעיני, המבצעי, הצבאי והמדיני. כמו כן, הבטיח לסייע להורים בהנצחת הבנות ומורשתן.

הערב בשעה 19:00 ייחשף לציבור תמונות של התצפיתניות שנחטפו מהימים הראשונים בשבי בעזה.

בשבי החמאס נמצאות כבר 284 ימים חמש תצפיתניות: לירי אלבג, קרינה ארייב, אגם ברגר, דניאלה גלבוע ונעמה לוי.

בתמונות שקיבלו המשפחות לפני כמה חודשים נראות החטופות מוחזקות באחד הבתים בעזה, בבגדים עזתיים שהלבישו אותן. לפי ההערכה, התמונות הן מהימים הראשונים שלהן בשבי. התמונות הוצגו למשפחות על ידי דובר צה"ל והן היו בין חומרים שצה"ל מצא. המשפחות החליטו לחשוף את התמונות במטרה ליצור לחץ לקידום עסקה.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.