0%
חסר תקדים:

כ"ק מרן הגה"צ רבי מרדכי זילבר מתגייס לעזרתו של גר צדק

מרן האדמו"ר מ'תולדות יהודה' דתלמידי סטוטשין, הגה"צ רבי מוטל זילבר שליט"א יוצא מגדרו ומתגייס לעזרתו של חתן גר צדק, שמקים בקרוב את ביתו, וזקוק לתמיכה של אחיו בני אברהם יצחק ויעקב * מרן שליט"א מעיד: "אני מכיר בו שהוא ירא שמים" * מבקשים מהציבור לתרום סכום של 240 שקלים, כדי לקיים מצוות 'ואהבתם את הגר' בהידור.

מערכת המחדש תוכן שיווקי
אין תגובות
כ"ק מרן הגה"צ רבי מרדכי זילבר מתגייס לעזרתו של גר צדק

כבר זכיתם לקיים פעם את מצוות 'ואהבתם את הגר"? כי אם לא, יש לכם עכשיו הזדמנות פז לזכות לתמוך באהבה גדולה בגר צדק ירא ושלם, שמקים בית נאמן בישראל. גם אם כן זכיתם לקיים מצווה חשובה ויקרה זו בעבר, כמובן שעל כל יהודי מוטל החיוב לקיימה שוב שוב, כל אחד כפי יכולתו ובהתאם לברכה אשר ברכו ה' יתברך.

גר הצדק המדובר, החליט לעזוב ולנטוש את עמו ואת מולדתו כדי לדבוק בעם ישראל ובתורת ישראל, מתוך רצון עז וכנה לעבוד את אלוקי ישראל.

מי שנחלץ לעזרתו הוא כ"ק מרן אדמו"ר מ'תולדת יהודה' דתלמידי סטוטשין הגה"צ רבי מרדכי זילבר שליט"א, שפונה לציבור בבקשה בסיסית ביותר לקיים את המצוה הנדירה 'ואהבתם את הגר' – פשוט להושיט יד לעזרתו של גר צדק, שעומד להתחתן, ולרש אין כל.

מרן שליט"א מעיד על גר הצדק "שאני מכיר בו שהוא ירא שמים".

לעזרה לחתן גר צדק הקליקו כאן>>>

ואלו הם דבריו בהרחבה: "אני רוצה לעורר את אחינו בני ישראל  להשתתף במצוה גדולה של ואהבתם את הגר, מצות צדקה לעזור לגר צדק שאני מכיר בו שהוא ירא שמים, בן תורה, מתקרב מרחוק והוא עומד להתחתן, מצוה גדולה מאוד להחזיק בו ולסייע לו.

"על ידי זה יתברכו כל המשתתפים והמסייעים, בכל הברכות הכתובות בתורה, ונזכה לגאולה הקרובה במהרה בימינו אמן".

מרן שליט"א והרבנים המלווים את המקרה, מבקשים מכל מי שיש ביכולתו להעניק לגר הצדק נתינה חשובה שיש בה ממש, כדי לשמח אותו ביום חתונתו, ועל כל פנים ישתדל כל אחד שלא לפחות מסכום של 240 שקלים, כדי לזכות בברכה המיוחדת שהבטיח הקב"ה למי שישמח את הגר היתום והאלמנה – "אם אתה משמח את שלי, אני משמח את שלך".

לעזרה לחתן גר צדק הקליקו כאן>>>

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.