0%
הדריסה בגלילות

"הוא סטה מהמסלול שלו": מתחדדת ההערכה כי מדובר בפיגוע

בעקבות עדותו של מנהל חברת המשאיות: גוברת ההערכה כי אירוע הדריסה שהתרחש היום בגלילות, הינו פיגוע טרור • במשטרה טרם קבעו בוודאות את המניעים וממתינים לנתיחת הגופה

דודי סגל
תגובה אחת
"הוא סטה מהמסלול שלו": מתחדדת ההערכה כי מדובר בפיגוע
זירת הפיגוע בגלילות. צילום: איתי רון/פלאש 90

בעוד במשטרת ישראל ממתינים לנתיחת גופתו של נהג המשאית, החשוד בביצוע פיגוע הדריסה סמוך לגלילות, במטרה לשלול את ההיתכנות לאירוע על רקע מצב רפואי, גוברת ההערכה כי מדובר בפיגוע.

נהג המשאית, הוא רמי נאטור, ערבי ישראלי מקלנסוואה שנורה ונוטרל על ידי אזרח שנכח במקום. גם בחלוף 10 שעות מהאירוע, במשטרה טרם יודעים לומר בוודאות שמדובר במניע על רקע לאומני, אך נמסר כי כלל כיווני החקירה נבדקים, בדגש לחשד לפיגוע, אולם טרם ניתן לקבוע זאת בוודאות. 

החשד לפיגוע מתחדד בין היתר בעקבות ריאיון שהעניק לכאן חדשות, הבעלים של חברת המשאיות שבה עבד הנהג הדורס. "הוא סטה מהקו שלו היום" תיאר בעלי החברה. "הוא יצא מקרני שומרון לרמת השרון, פרק סחורה, ולאחר מכן היה צריך לרדת מכביש 5 הסמוך בחזרה לרמת השרון. הוא סטה מהקו והסתובב ברחבי רמת השרון עד שהגיע לזירת הדריסה. הוא לא היה צריך להיות שם" קבע. מטרת הסיבוב, הייתה ככה"נ מתוך כוונה למצוא יעד נוח לביצוע מעשה הטרור. 

בתוך כך, במהלך השעות האחרונות נקבע מותו של גבר כבן 70 שנהרג מפגיעת המשאית. מותו נקבע בבית החולים איכילוב, שם מאושפז פצוע נוסף באורח אנוש, שלפי בית החולים לא נשקפת סכנה לחייו. באירוע נפצעו כ-40 בני אדם, בהם שישה במצב קשה, חמישה במצב בינוני והיתר קל.

הכתבה עניינה אותך?

86%
14%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture