0%
"מניע גזעני"

פלסטיני ממזרח ירושלים משך בפאותיו של יהודי ונעצר

בתוך מספר דקות : פלסטיני ממזרח ירושלים נעצר לאחר שנצפה מושך בפאותיו של עובר אורח, יורק לעברו ומגדפו ממניע גזעני • צפו בתיעוד

יצחק כהן
אין תגובות

אמש, תצפיתני מרכז השליטה של מחוז ירושלים, זיהו חשוד בשעת מעשה, מושך בפאותיו של עובר אורח, יורק לעברו ומגדפו ממניע גזעני, במזרח ירושלים.

בסיוע והכוונה של תצפיתני מרכז השליטה, שוטרי תחנת שלם במחוז ירושלים הגיעו במהירות לרחוב סולטאן סולימאן ואיתרו תוך דקות ספורות את החשוד במעשה, והוא נעצר על ידם.

כאמור, החשוד בשנות ה- 20 לחייו, תושב מזרח העיר, נעצר על ידי השוטרים והועבר להמשך חקירה בתחנת שלם. היום, החשוד יובא לבית המשפט לדיון בבקשה להארכת מעצרו.

"משטרת ישראל רואה בחומרה רבה אלימות מכל סוג שהיא, ותמשיך לפעול בנחישות ובאפס סובלנות נגד כל מי שינהג באלימות או בריונות, ויתקוף את האחר במרחב הציבורי ובכל מקום אחר" נמסר.

הכתבה עניינה אותך?

98%
2%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

דיווח על וידאו

שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

מהי הבעיה?