0%
ברגע האחרון

תיקי ראש הממשלה נתניהו: הדיון נדחה בשל מחלת שופט

שעות לפני פתיחת עדותו של ראש הממשלה השופטת רבקה פרידמן-פלדמן פרסמה החלטה כי הדיון יידחה בשל מחלה של אחד השופטים בהרכב. בהחלטה נמסר כי תינתן החלטה נוספת לגבי המשך הדיון מחר

דודי סגל
תגובה אחת
תיקי ראש הממשלה נתניהו: הדיון נדחה בשל מחלת שופט
בנימין נתניהו בבית המשפט// צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

שעות לפני פתיחת עדותו של ראש הממשלה בנימין נתניהו בתיק האלפים, שופטת רבקה פרידמן-פלדמן פרסמה החלטה כי הדיון, שהיה אמור להתקיים היום (שלישי), יידחה בשל מחלה של אחד השופטים בהרכב. בהחלטה נמסר כי תינתן החלטה נוספת בהמשך היום לגבי המשך הדיון ביום רביעי.

במהלך עדותו אתמול, נתניהו התייחס לדוברו לשעבר ניר חפץ, שאותו ראה כקורבן של התמודדות קשה עם שלטונות החוק. "שמים אותו עם פשפשים, בלי שינה, כנראה שעושים דברים יותר אלימים, ואז הורסים לו את החיים. זה מה שעשו לארי הרו ולפילבר, גרמו להם לתת עדות שקר, זה מה שנעשה פה. אחרי מה שעשו לחפץ, אני כעסתי עליו בהתחלה, אבל אחרי שראיתי את נתיב הייסורים שהעבירו אותו, הבנתי שהוא היה חייב לשקר".

הכתבה עניינה אותך?

97%
3%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture