0%
תאונה קטלנית

נהג רכב נהרג בתאונה עם משאית בכביש 465

גבר כבן 40 נהרג מפגיעת משאית בכביש 465 סמוך לבית אריה • חובשים ניסו לבצע פעולות החייאה ואז קבעו את מותו

דוד חדד
אין תגובות
נהג רכב נהרג בתאונה עם משאית בכביש 465
זירת התאונה צילום: מד"א

גבר כבן 40 נהרג הבוקר (שני) בתאונת דרכים בין משאית לרכב בכביש 465 סמוך לבית אריה. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהוזעקו למקום נאלצו לקבוע את מותו.

דוברות מד"א מסרה כי הדיווח על התאונה התקבל במוקד 101 של מד"א במרחב איילון בשעה 08:42. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו למקום מצאו את נהג הרכב מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה, וסובל מחבלת ראש קשה מאוד.

חובש רפואת חירום במד"א נתן רוטר סיפר: "הגענו במהירות למקום וראינו תאונת דרכים קשה מאוד בין רכב ומשאית, עם פגיעות פח קשות. נהג הרכב, גבר כבן 40, היה מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה וסבל מחבלת ראש קשה מאוד. מיד התחלנו בביצוע פעולות החייאה מתקדמות שכללו עיסויים והנשמות, אך הפציעות שלו היו קריטיות ונאלצנו לקבוע את מותו במקום."

הכתבה עניינה אותך?

71%
29%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture