0%
"אירוע חמור"

אמבולנס מד"א הותקף לאחר פינוי פצוע תאונת דרכים

אמבולנס מד"א הותקף לאחר פינוי נפגע תאונת דרכים ליד הכפר מצר, שמשותיו נופצו והוא הושבת • מנכ"ל מד"א: "מגנים בכל תוקף אלימות נגד אנשי רפואה"

דוד חדד
תגובה אחת
צילום: מד"א

אירוע חמור התרחש הערב סמוך לכפר מצר, כאשר אמבולנס של מד"א הותקף לאחר פינוי פצוע תאונת דרכים. בשעה 17:37 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על רוכב אופנוע שנפגע ממשאית בכביש 5923, סמוך לכפר מצר. צוותי מד"א שהגיעו למקום פינו את רוכב האופנוע לבית החולים, אך לצערם נאלצו לקבוע את מותו עם הגעתו.

עם הגעת האמבולנס לבית החולים, הוא הותקף באלימות קשה, שמשותיו נופצו, וכתוצאה מכך הוא הושבת.

מנכ"ל מד"א, אלי בין, הגיב בחריפות לאירוע: "מדובר באירוע חמור שבו צוותי ההצלה, הפועלים במסירות להצלת חיים, מוצאים עצמם תחת מתקפה אלימה. אנו מגנים בכל תוקף אלימות נגד אנשי רפואה, סומכים על רשויות החוק למצות את הדין עם התוקפים ומצפים לאכיפה מחמירה כדי להבטיח את ביטחונם של צוותי החירום".

הכתבה עניינה אותך?

86%
14%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture