ראשי מפלגות האופוזיציה – יאיר לפיד, בני גנץ, אביגדור ליברמן ויאיר גולן, ייפגשו היום (שני) בלשכת יו"ר יש עתיד יאיר לפיד בעקבות הודעת ראש הממשלה בנימין נתניהו אמש על כוונתו לפטר את ראש השב"כ רונן בר.
ראשי האופוזיציה תקפו ביממה האחרונה את נתניהו על החלטתו לפטר את בר, וטענו כי זו נבעה בעקבות פרשת "קטאר-גייט".
בריאיון לרשת ב' אמר לפיד כי אובדן אמון זו סיבה לפיטורים, ולכן "הראשון שצריך ללכת זה נתניהו". לדבריו של לפיד, "מדינת ישראל איבדה אמון בנתניהו. יש חקירה פלילית וביטחונית חמורה והנחקרים מנסים לפטר את החוקר הראשי שלהם".
"ברגע שהשב"כ התחיל לחקור את הלשכה שלו, נתניהו החליט לפטר את רונן בר בהליך בהול, פרנואידי ובניגוד עניינים ברור", אמר לפיד. ראש האופוזיציה גם הודיע אמש כי יש עתיד תעתור נגד פיטורי בר: "מטרתם הברורה – לחבל בחקירה פלילית חמורה של לשכת ראש הממשלה".
אתם חבורת ליצנים ,אדם כזה צריך לשבת בכלא על מה שקרה ב7 באוקטובר לא רק להדיח
ככל הנראה מי שנכנס לפרנויה זה ראשי האופוזיציה שהבר שלהם נגמר תרתי משמע