0%
בהובלת ח"כ ביסמוט

מתחדש הדיון בחוק הגיוס, הח"כים החרדים מודאגים

ועדת החוץ והביטחון צפויה להתכנס בשבוע הבא לדיונים ראשונים תחת כהונתו של היו"ר החדש, חבר הכנסת בועז ביסמוט • על סדר היום, לצד עדכונים ביטחוניים שוטפים, יעלה גם הדיון בחוק הגיוס שסעיפים בו עדיין מדאיגים את הח"כים החרדים

שוקי כץ
תגובה אחת
בועז ביסמוט

לאחר מינויו לתפקיד יו"ר ועדת החוץ והביטחון, חבר הכנסת בועז ביסמוט (הליכוד) נערך לכניסה רשמית לתפקיד. הוועדה צפויה להתכנס בשבוע הבא לדיונים ראשונים, ובמרכזם חוק הגיוס.

ביממה האחרונה, קיים ביסמוט שיחות עם גורמים שונים בנוגע לחוק הגיוס. הוא שוחח עם חברי הכנסת אורי מקלב ויעקב אשר מיהדות התורה ועם ינון אזולאי מש"ס. בשיחות אלו, הבהירו חברי הכנסת החרדים כי חוק הגיוס שהציג היו"ר היוצא, יולי אדלשטיין, אינו מקובל עליהם.

הם הדגישו במיוחד כי הם לא יהיו מוכנים בשום אופן לקבל סעיף בחוק הקובע שתלמידי ישיבות יצטרכו לבצע מדי יום זיהוי ביומטרי באמצעות טביעות אצבע. סעיף זה נחשב לדרישה בעייתית ופוגענית מבחינתם.

הכתבה עניינה אותך?

90%
10%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.