0%
ברקע כיבוש הרצועה

שר החוץ גדעון סער יוצא לביקור מדיני בארה"ב

על רקע התרחבות הלחימה ברצועת עזה והדיווחים על אפשרות לכיבוש קרקעי נרחב, שר החוץ גדעון סער ימריא הלילה (ראשון) לביקור מדיני חשוב בארצות הברית • במסגרת ביקורו, שר החוץ סער יקיים סדרת פגישות רמות דרג בין היתר ייפגש עם מזכיר המדינה מרקו רוביו

דודי סגל
אין תגובות
שר החוץ גדעון סער יוצא לביקור מדיני בארה"ב
צילום שלומי אמסלם, לע״ם

על רקע התרחבות הלחימה ברצועת עזה והדיווחים על אפשרות לכיבוש קרקעי נרחב, שר החוץ גדעון סער ימריא הלילה (ראשון) לביקור מדיני חשוב בארצות הברית.

במסגרת ביקורו, שר החוץ סער יקיים סדרת פגישות רמות דרג. הפגישה המרכזית צפויה להתקיים ביום רביעי במחלקת המדינה האמריקנית בוושינגטון, שם ייפגש עם מזכיר המדינה מרקו רוביו. זו תהיה פגישתם השנייה של השניים, לאחר שנפגשו בישראל בחודש פברואר האחרון.

בנוסף, סער צפוי להיפגש עם היועץ לביטחון לאומי, וכן עם המזכירה לביטחון המולדת, קריסטי נואם. פגישה זו ממשיכה את הקשרים שהחלו כשסער אירח אותה בישראל בחודש מאי, בעקבות רצח עובדי שגרירות ישראל בוושינגטון, ירון לישנסקי ושרה לין מילגרם ז"ל.

לצד הפגישות המדיניות, הביקור יכלול גם מפגשים עם ראשי הקהילות היהודיות וידידי ישראל בארה"ב. השר סער ייפגש עם הנהגת ועידת הנשיאים, ארגון הגג של הארגונים היהודיים, ועם ראשי ארגון איפא"ק. כמו כן, הוא ישתתף בקבלת פנים עם ראשי הקהילה היהודית ועם נציגים של ארגונים נוצריים-אוהבי ישראל, במטרה לחזק את הקשרים האסטרטגיים עם בנות הברית בארצות הברית.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture