0%
למרות התוכניות המרשימות

אם הגרש"ב סורוצקין במצב קשה: האם חגיגות השחרור ידחו?

בישיבת עטרת שלמה מתכוננים בימים אלו לשחרורו של אסיר עולם התורה הבחור החשוב אריאל שמאי. בוועדה מיוחדת, שמתכננת את שחרורו, כבר יש תוכניות מרשימות • אולם, בעקבות מצבה הקשה של אמו של הרב שלום בער סורוצקין עולה חשש כי האירועים עלולים להידחות

יוסי פלד
2 תגובות
אם הגרש"ב סורוצקין במצב קשה: האם חגיגות השחרור ידחו?
הגרשב סורוצקין

בישיבת עטרת שלמה מתכוננים בימים אלו לשחרורו של אסיר עולם התורה הבחור החשוב אריאל שמאי. בוועדה מיוחדת, שמתכננת את שחרורו, כבר יש תוכניות מרשימות: תהלוכות עם סוסים, לימוזינות, ובמות שיותקנו לכבודו, על כך שעמד בגבורה אל מול האכזריות של השלטונות המנסים לנתקו מלימוד התורה.

עם זאת, בימים האחרונים עולה חשש כי האירועים שתוכננו סביב שחרורו עלולים להידחות או להיות מצומצמים, בעקבות מצבה הקשה של אמו של ראש הישיבה הגאון רבי שלום בער סורוצקין, המאושפזת בימים האחרונים בבית החולים שיבא, כאשר ראש הישיבה נמצא לידה באופן קבוע.

במקביל, נודע ל'המחדש' כי תוכנן להתקיים במוצאי שבת האחרון זיץ מיוחד עם שמוליק גריינמן בשערי כלא 10 בהשתתפות כלל בני הישיבה. לאחר התייעצות עם עסקנים, עורכי דין ואנשים בכירים האירוע בוטל, לאור העובדה שביום ראשון למחרת התקיים דיון בעניין המתקת עונשו של אריאל שמאי, שמטרתו לקצר את עונשו מ-20 יום. בפועל, רשויות הצבא החליטו שלא להמתיק את עונשו וירצה את העונש המלא. בעקבות כך, ראש הישיבה הרב שלום בער סורוצקין הודיע כי יחריף את המאבק למען הבחור.

הכתבה עניינה אותך?

90%
10%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture