0%
אחיו של שורד השבי

סוף לדאגה: המשטרה איתרה את אשגרה מנגיסטו

לאחר שלושה ימים של חיפושים קדחתניים וחשש כבד לחייו: המשטרה מעדכנת כי אשגרה אותר כשהוא בריא ושלם • המשפחה שרק לאחרונה זכתה לראות את הבן אברה חוזר מהשבי, נשמה הבוקר לרווחה

דוד חדד
אין תגובות
סוף לדאגה: המשטרה איתרה את אשגרה מנגיסטו
אשגרה מנגיסטו

אנחת רווחה במשפחת מנגיסטו ובמשטרת ישראל: הבוקר (רביעי) מעדכנת המשטרה כי בתום מבצע חיפושים נרחב שנמשך שלושה ימים, אותר אשגרה מנגיסטו, אחיו של אברה מנגיסטו שחזר רק לאחרונה משבי חמאס.

אשגרה נעדר מאז יום ראשון האחרון בשעות הבוקר, אז נראה לאחרונה כשיצא מבית אמו במעלה אדומים. מאותו רגע אבד עמו הקשר, מה שעורר דאגה גדולה בקרב בני המשפחה, שגם כך עברה שנים של טלטלה רגשית סביב שביו של האח אברה.

אמש, עם התגברות החשש לשלומו, פרסמה משטרת ישראל הודעה רשמית על היעדרותו וביקשה את עזרת הציבור בחיפושים אחריו, תוך הפצת תמונתו ותיאורו בקרב כלי התקשורת והרשתות החברתיות. הבוקר, כאמור, הגיע הדיווח המרגיע על איתורו.

מהמשטרה נמסר כי מנגיסטו אותר ומצבו טוב, והוא הועבר לידי בני משפחתו. לא נמסרו פרטים נוספים על המקום שבו שהה במהלך הימים האחרונים, אך במשפחה הודו לכל מי שסייע בחיפושים ובשיתוף המידע שהוביל לסיום המהיר של האירוע.

הכתבה עניינה אותך?

82%
18%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture