0%
שינתה עמדה

צרפת תתמוך בהכרזה על משמרות המהפכה כארגון טרור

שר החוץ גדעון סער מברך על שינוי העמדה הצרפתי: "הם טובחים באכזריות בעם האיראני" • הקריאה לאיחוד האירופי: "הגיע הזמן לפעול נגד זרוע הביצוע של הטרור העולמי"

יצחק כהן
אין תגובות
צרפת תתמוך בהכרזה על משמרות המהפכה כארגון טרור
נשיא צרפת עמנואל מקרון | צילום: דוברות הקרמלין

שר החוץ הצרפתי, ז'אן-נואל בארו, הצהיר כי צרפת מסירה את התנגדותה ותתמוך מעתה בהגדרת 'משמרות המהפכה' של איראן כארגון טרור במסגרת האיחוד האירופי. מדובר בשינוי מדיניות משמעותי מצד אחת המדינות החזקות ביבשת, שהובילה עד כה קו מסויג יותר כלפי טהראן.

שר החוץ גדעון סער מיהר לברך על ההחלטה הצרפתית, וציין כי מדובר בהכרה במציאות הדמים של המשטר בטהראן: "משמרות המהפכה טובחים באכזריות בעם האיראני. אני מברך את שר החוץ הצרפתי על הצהרתו החשובה. אני קורא שוב לאיחוד האירופי כולו ללכת בעקבותיו ולהכריז על משמרות המהפכה כארגון טרור".

ההחלטה הצרפתית מצטרפת ללחץ כבד שמפעילה ישראל, לצד ממשל טראמפ בארה"ב, על מדינות אירופה להדק את החנק הכלכלי והמדיני על איראן.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture