0%
שעה וחצי לפני הדיון

עדות נתניהו בוטלה – לבקשת סנגוריו

ראש הממשלה היה אמור לשוב הבוקר לדוכן העדים לאחר חודשיים של הפסקה, אך הדיון בוטל ברגע האחרון • בבית המשפט מאשרים: "תוגש בקשה מסודרת לתיק ותינתן החלטה"

דודי סגל
אין תגובות
בנימין נתניהו בבית המשפט// צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

הבוקר (שני) נרשמה התפתחות בניהול משפטו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, כאשר כשעה וחצי בלבד לפני פתיחת הדיון בבית המשפט המחוזי בירושלים, הודיעו סניגוריו על בקשה לביטולו.

נתניהו היה אמור להתייצב היום על דוכן העדים ולהמשיך בעדותו במסגרת "תיק האלפים", זאת לאחר הפסקה ממושכת של כחודשיים בצל האירועים הביטחוניים והמדיניים. ההודעה הרשמית מטעם בית המשפט אישרה כי הדיון לא יתקיים כמתוכנן, והדגישה כי הבקשה הוגשה ברגע האחרון ממש, תוך הבהרה כי בהמשך היום תוגש בקשה מסודרת לתיק שבה יפורטו העילות לביטול ועל פיה תינתן החלטה שיפוטית בהתאם.

הביטול המפתיע מגיע בצל דיווחים סוערים בכלי תקשורת בינלאומיים, ובראשם ה"ניו יורק טיימס", על כך שנשיא המדינה יצחק הרצוג החליט שלא להעניק חנינה לנתניהו בשלב זה ובמקום זאת מקדם בכל כוחו ערוץ תיווך להסדר טיעון.

בבית הנשיא אישרו אמש כי הרצוג סבור שיש למצות את המהלך להסדר בין הפרקליטות לצוות ההגנה מחוץ לכותלי בית המשפט לפני שדנים בסוגיית החנינה.

הכתבה עניינה אותך?

78%
22%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.