0%
אחרי חוו"ד השב"כ

השרים אישרו: אבטחה ממלכתית לשרה ויאיר נתניהו

ועדת השרים לענייני שירות הביטחון הכללי אישרה את המשך האבטחה לשרה נתניהו עד סוף ימיו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, ולילדיהם יאיר ואבנר למשך חמש שנים • ההחלטה התקבלה בהתאם להליכי הוועדה ולהערכת גורמי הביטחון

שוקי כץ
אין תגובות
השרים אישרו: אבטחה ממלכתית לשרה ויאיר נתניהו
אבטחה סביב המעון של משפחת נתניהו ברחביה // צילום: מתוך הטוויטר של גו'ש בריינר

ועדת השרים לענייני שירות הביטחון הכללי אישרה היום (חמישי) את המשך האבטחה לשרה נתניהו, רעיית ראש הממשלה בנימין נתניהו, עד לסוף ימיו של ראש הממשלה. בנוסף, הוחלט כי ילדיהם של בני הזוג, יאיר ואבנר נתניהו, ימשיכו להיות מאובטחים במשך חמש שנים.

ההחלטה התקבלה במסגרת דיון של ועדת השרים לענייני שירות הביטחון הכללי, המוסמכת לאשר את היקף האבטחה לאישים הזכאים לכך בהתאם להמלצות גורמי הביטחון והערכת האיומים.

לפי ההחלטה, שרה נתניהו תמשיך ליהנות מאבטחה צמודה כל עוד ראש הממשלה בחיים, ואילו האבטחה לילדיהם, יאיר ואבנר, הוארכה לתקופה של חמש שנים.

ההחלטה צפויה לעורר עניין ציבורי ופוליטי, בין היתר בשל משך תקופת האבטחה שנקבעה לבני המשפחה. גורמי הביטחון אינם מפרטים בדרך כלל את הערכות האיום שעל בסיסן מתקבלות החלטות מסוג זה, בשל הרגישות הביטחונית הכרוכה בנושא.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture