0%
הכוחות פרצו

אירוע חריג בכלא השרון: אסיר התבצר וניסה לפגוע בעצמו

אירוע חריג בבית סוהר השרון: אסיר פצוע התבצר על מרפסת כשהוא מאיים לפגוע בחייו • כוחות מיוחדים של יחידת העילית "מצדה" וצוות משא ומתן הוקפצו בבהילות למקום, פרצו לאגף והצליחו להשתלט עליו

יצחק כהן
אין תגובות
אירוע חריג בכלא השרון: אסיר התבצר וניסה לפגוע בעצמו
צילום: הדס פרוש - פלאש 90

כוחות יחידת העילית "מצדה" של שירות בתי הסוהר הוזעקו היום (רביעי) לבית סוהר השרון, לאחר שאסיר התבצר על מרפסת באחד האגפים כשהוא פצוע ומאיים לבצע פעולה אובדנית.

האירוע החל לאחר שהאסיר נפצע כתוצאה מחבלה עצמית, כשחבל כרוך לצווארו. בעקבות הדיווח הוקפצו למקום לוחמי יחידת מצדה, לצד לוחמי הכליאה של בית הסוהר וצוות משא ומתן.

בהודעת שירות בתי הסוהר נמסר כי עם הגעת הכוחות למקום היה האסיר "שותת דם כתוצאה מחבלה עצמית". הכוחות פעלו מולו עד שהצליחו להשתלט עליו ולמנוע את המשך האירוע. לאחר ההשתלטות הועבר האסיר להמשך טיפול רפואי.

בשירות בתי הסוהר ציינו כי יחידת מצדה נמצאת בכוננות מבצעית מתמדת, ונערכת להתמודדות עם אירועים חריגים ומורכבים בתוך מתקני הכליאה ומחוצה להם.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.