0%
"מתנהגים כמו דאעש"

זעזוע קשה בשומרון: ערבים הציתו את קבר אלעזר הכהן

זעזוע: בשומרון: פורעים ערבים הציתו את קבר אלעזר בכפר עוורתא ועוררו זעזוע רב • ראש מועצת שומרון יוסי דגן גינה בחריפות את המעשה ודרש תגובה ביטחונית נחושה

חיים גפן
אין תגובות
זעזוע קשה בשומרון: ערבים הציתו את קבר אלעזר הכהן

אירוע חמור בכפר עוורתא שבשומרון: ערבים הציתו את קבר אלעזר, אחד המקומות הקדושים באזור. ראש מועצת שומרון יוסי דגן גינה בחריפות את המעשה ודרש מהממשלה וממערכת הביטחון לפעול בנחישות נגד האחראים.

דגן גינה את ההשחתה ואמר: "זה אירוע חמור מאוד. הם מתנהגים פעם אחר פעם כמו דאעש. אני מצפה מהממשלה, מצה"ל וממערכת הביטחון לתגובה נחושה מאוד. לא מספיק לתקן את הנזק, ואנחנו גם נפעל כדי לתקן את המקום הקדוש. נדרשת גם פעולה ביטחונית נחושה נגד האחראים למעשה".

ראש מועצת שומרון הוסיף והדגיש את הציפייה מגורמי האכיפה והצבא לפעול ביד קשה נגד הפורעים: "אנחנו נותנים אמון בצה"ל ומצפים מצה"ל וממערכת הביטחון לעשות את העבודה. רק צה"ל ומערכת הביטחון מוסמכים להפעיל כוח. תושבי השומרון מחזקים את כוחות הביטחון, סומכים עליהם ומצפים לתגובה נחושה".

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

דיווח על וידאו

שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

מהי הבעיה?