0%
רדיפת עולם התורה

הגרמ"ה הירש לכלה הצעירה: "מהניסיון הזה תהיה לך ברכה"

מרן הגרמ"ה הירש שוחח מלונדון עם כלתו של החתן יערי ליברמן, שנעצר בדרכו לשבע ברכות ונידון ל-20 ימי מאסר בכלא הצבאי • ראש הישיבה חיזק את הכלה ובירך: "מהניסיון הקשה הזה יהיה לך ברכה והצלחה וחיים מאושרים עם החתן".

חיים גפן
אין תגובות

מנהיג עולם התורה מרן ראש הישיבה הגרמ"ה הירש, השוהה בלונדון במסגרת המסע למען קרן עולם התורה, שוחח עם רעייתו הטרייה של הרב יערי ליברמן, שנעצר בדרכו לשמחת השבע ברכות. בדבריו העניק לה חיזוק וברכה לנוכח הטלטלה הקשה שעברה ימים ספורים לאחר חתונתה.

"מהניסיון הקשה הזה יהיה לך ברכה והצלחה וחיים מאושרים עם החתן", אמר ראש הישיבה לכלה, בניסיון לחזק את רוחה בשעה שבעלה הטרי מוחזק במעצר צבאי.

מעצרו של ליברמן עורר סערה ציבורית רחבה לאחר שנעצר בידי שוטרי המשטרה הצבאית שפעלו בלבוש אזרחי, בעת שהיה בדרכו עם רעייתו לשמחת שבע הברכות. לפי הדיווחים, השוטרים לא הזדהו בפניה בתחילה, והיא אף חששה כי מדובר בחטיפה. לאחר המעצר הועבר ליברמן לכלא הצבאי, ובית הדין הצבאי גזר עליו 20 ימי מאסר.

המעצר הנוכחי מגיע כחודש לאחר ניסיון קודם לעצור את ליברמן בבית הוריו במודיעין, ניסיון שסוכל בעקבות הגעתם של מאות מפגינים למקום. הפעם הצליחה המשטרה הצבאית לעצור אותו, דווקא בימים שאמורים להיות הימים המאושרים בחייו של זוג צעיר שזה עתה נישא.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

דיווח על וידאו

שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

מהי הבעיה?