0%

דובר חמאס מאיים: "הכיבוש הישראלי ישלם את מחיר התוקפנות"

דובר תנועת חמאס בירושלים אומר, כי "הכיבוש הישראלי" ישלם את מחיר "התוקפנות" שלו בירושלים ובמסגד אל-אקצה.

יוסי ויזל
4 תגובות
דובר חמאס מאיים: "הכיבוש הישראלי ישלם את מחיר התוקפנות"
הר הבית, על פי הדיווחים מכל מדינות ערב יוכלו לבוא ולהתפלל במקום צילום: אוליבייה פיטוסי / Flash90

דובר חמאס בירושלים, מוחמד חמאדה, אומר כי "הכיבוש הישראלי" ישלם את מחיר "התוקפנות" שלו והפרתו הבוטה את זכותם של המוסלמים להתפלל במסגד אל-אקצה שלהם.

בהודעה לתקשורת אמר חמאדה, כי הפעולות של "הכיבוש" נגד המתפללים במסגד אל-אקצה, ובכלל זה "תקיפתם באכזריות" בזמן שהם כורעים ברך בתפילה מאשרות שמדובר במלחמה שמנהלים "הציונים" נגד תושבי ירושלים המוסלמים ונגד חופש הפולחן.
לדבריו, ישראל מרחיבה את מלחמתה מניסיון "לגרש" את תושבי שייח ג'ראח מבתיהם למניעת קיום תפילה במסגד אל-אקצה.

חמאדה המשיך, "אנו משגרים את ברכתנו למהפכנים הצעירים המגנים על מסגד אל-אקצה וירושלים, ואנו קוראים לעם הפלסטיני שלנו להתגייס בתמיכה באל-אקצה ולבלום את התוקפנות האכזרית נגדו", אמר חמאדה.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture