0%

הממשלה אישרה להאריך ב-48 שעות את מצב החירום בלוד

ועדת המעקב העליונה של הציבור הערבי בישראל משביתה מהבוקר את המגזר הערבי כולו, חוץ מהחינוך המיוחד ומערך ההכנה לבחינות הבגרות. ברשתות החברתיות הופצו קריאות גם לאנשי הרפואה הערבים בבתי החולים, במרפאות ובבתי המרקחת שלא לבוא לעבודה

מערכת המחדש
5 תגובות
הממשלה אישרה להאריך ב-48 שעות את מצב החירום בלוד
ראש הממשלה נתניהו בעיר לוד (כאן 11)

הממשלה אישרה הבוקר (שלישי) להאריך ב-48 שעות את מצב החירום האזרחי בלוד, שהחל ביום רביעי שעבר. יצויין כי מדובר בפעם הרביעית בה מוארך מצב החירום בעיר, כאשר בפעמים הקודמות המצב הוכרז על ידי השר לביטחון פנים ומשטרת ישראל – הפרטים הובאו ב'כאן'.

בתוך כך, ועדת המעקב העליונה של הציבור הערבי בישראל משביתה מהבוקר את המגזר הערבי כולו, חוץ מהחינוך המיוחד ומערך ההכנה לבחינות הבגרות. ברשתות החברתיות הופצו קריאות גם לאנשי הרפואה הערבים בבתי החולים, במרפאות ובבתי המרקחת שלא לבוא לעבודה. זאת כאשר שביתות קודמות של ועדת המעקב מעולם לא כללו את מערכת הבריאות.

בוועדה אמרו כי מדובר במחאה על מה שכינו "המלחמה והמתקפה" נגד הפלסטינים בירושלים, ונגד הציבור הערבי, בעיקר בערים המעורבות. עם זאת, גורמים בוועדת המעקב אומרים כי אם לא יהיו היום אירועים חריגים ולא תהיה התגרות של המשטרה או של פעילי ימין קיצוני, תהיה נסיגה של ממש בהיקף האירועים בזמן הקרוב.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture