0%
הנזיפה שקיבל הח"כ החרדי

ח"כ ינון אזולאי, ננזף על ידי שגריר מולדובה בישראל

לאחר שח"כ ינון אזולאי מש"ס דיבר במליאה על מולדובה בהקשר לא חיובי, שגריר מולדובה בישראל שיגר אליו מכתב בו גינה את דבריו: "התבטאות כל כך לא מוצדקת כלפי המדינה שלי"

ארי כהן
7 תגובות
ח"כ ינון אזולאי, ננזף על ידי שגריר מולדובה בישראל

בעקבות דבריו של חבר הכנסת מטעם סיעת ש"ס, ינון אזולאי במליאת הכנסת אתמול: אמש קיבל ח"כ אזולאי מכתב מטעם שגריר מולדובה בישראל, אלכסנדר רוייטמן, בו גינה את דבריו: וטען כי "ההתבטאות לא מוצדקת". 

"שמעתי בזעזוע כי הזכרת בהקשר שלילי את המדינה שלי. לא יכולתי להתעלם מהתבטאות כל כך לא מוצדקת כלפי המדינה שלי ולהותיר את ההתבטאות הזו כצל על היחסים בין ישראל לבין מולדובה". כתב השגריר, והוסיף: "אני קורא לך להימנע מהתבטאויות מהסוג הזה בעתיד. שימוש בשפה כזו אינו מקובל במיוחד לאור מאות שנים של היסטוריה משותפת לעם היהודי ולעם המולדבי".

ח"כ ינון אזולאי, ננזף על ידי שגריר מולדובה בישראל

נזכיר כי השבוע, במהלך דיון במליאת הכנסת אמר ח"כ ינון אזולאי ליו"ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן וחברי סיעתו: "עם הארץ ממולדובה, אין לך זכות לבוא לפה ולדבר על הגאון". הדברים נאמרו כתגובה על כך שליברמן ציין בנאומו שגדולי ישראל למדו מדעים, מתמטיקה ושפות, ונתן כדוגמה את הגאון מווילנה ושמות רבנים נוספים תוך שהוא מקריא את שמם, בשם הפרטי תוך תחושת זלזול ברבנים

הכתבה עניינה אותך?

49%
51%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture