0%
הרמטכ"ל בעזה

״התמרון מייצר תנאים טובים יותר להשבת החטופים"

הרמטכ״ל עם לוחמים במילואים בתוך רצועת עזה: ״התמרון מייצר תנאים טובים יותר להשבת החטופים, ואנחנו נמשיך עם הלחץ הזה״ • הרמטכ"ל אמר עוד כי הצבא עוד יישאר זמן רב בעזה. "הדרך עוד דרך ארוכה, אנחנו נחושים ללכת את הדרך הזו ובאמת להביא את ההישגים למקסימום"

יענקי גולדן
תגובה אחת
״התמרון מייצר תנאים טובים יותר להשבת החטופים"

הרמטכ״ל רב אלוף הרצי הלוי נפגש בצהרים עם לוחמים במילואים עזה והתייחס בן היתר לעסקת החטופים.

״אתם עושים עבודה מצוינת, באמת זה מרשים מאוד", אמר הרמטכ"ל ללוחמים, "נכנסתם פה חזק ויש פגיעה קשה מאוד בחמאס בגדוד של בית חאנון".

הרמטכ"ל אמר עוד כי הצבא עוד יישאר זמן רב בעזה. "הדרך עוד דרך ארוכה, אנחנו נחושים ללכת את הדרך הזו ובאמת להביא את ההישגים למקסימום. גם לפרק את חמאס – צבאי ושלטוני, גם לייצר פה ביטחון מסביב לאזור, ליישובים בעוטף, וגם להשיב את החטופים".

על השבת החטופים אמר הרמטכ"ל: "כל הדברים האלה עובדים ביחד, תדעו שמה שאתם עושים בתמרון הוא גם מייצר תנאים טובים יותר להשבת החטופים. זה פוגע בחמאס, זה מייצר לחץ, ואנחנו את הלחץ הזה נמשיך. תמסרו למשפחות שלכם הערכה רבה מאוד, אנחנו יודעים שזה לא פשוט, אנחנו מאוד מאוד מעריכים את זה שאתם פה ואומרים לנו לכו קדימה כמה שיותר, ואנחנו יודעים שמאחורי כל אחד יש משפחה, יש עבודה – כל המדינה מאוד מעריכה את זה. אני בשם צה״ל אומר לכם, הערכה רבה מאוד ועם הרוח שלכם אנחנו נחושים להחליט להמשיך קדימה״.

הכתבה עניינה אותך?

95%
5%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture