0%
גנץ על המהומות:

"אנחנו בפני ימים מאתגרים מאוד בצפון, אסור לפרק את צה"ל"

יו״ר המחנה הממלכתי בני גנץ התייחס לאירועים בשדה תימן ובבית ליד וקרא לציבור לגלות אחריות • לדבריו, "אנחנו בפני ימים מאתגרים מאוד כאן בצפון. כדי שצה"ל יתרכז בלפרק את חיזבאללה, אסור שנפרק את צה"ל"

יענקי גולדן
4 תגובות
"אנחנו בפני ימים מאתגרים מאוד בצפון, אסור לפרק את צה"ל"
גנץ - צילומסך

יו״ר המחנה הממלכתי בני גנץ התייחס לאירועים בשדה תימן ובבית ליד וקרא לציבור לגלות אחריות. ״אני נמצא ברמת הגולן, ועקבתי כל הלילה אחרי האירועים בדאגה עמוקה. אסור שנחזור על האסון של ה-7.10, אבל גם אסור שנחזור למציאות הפירוק החברתי של ה-6.10. לשם אנחנו צועדים, זה יהיה האסון הבא שלנו, וזה חייב להיעצר" אמר גנץ.

"אנחנו בפני ימים מאתגרים מאוד כאן בצפון. כדי שצה"ל יתרכז בלפרק את חיזבאללה, אסור שנפרק את צה"ל. וראש הממשלה – שוב "לא ידעת ולא שמעת". נתניהו, שקט הוא רפש דממה ברגעי משבר אינה מנהיגות והיא לא אחראית", אמר גנץ.

עוד הוסיף: "אבל מה שחשוב זו המדינה, הרבה יותר מכל ממשלה או ראש ממשלה. אם הממשלה לא מגלה מנהיגות ואחריות – העם יגלה אותה. אנחנו ניקח אחריות ונעצור את מחול השדים. לא נשכח ולא נסלח. נזכור את ההסתה, את חוסר האחריות, את הניסיון לפרק אותנו מבפנים בזמן מלחמה קיומית. נדאג שהממשלה הבאה שתקום, תהיה ממשלת הסכמות לאומית. שהקיצוניים ידחקו ממוקדי ההשפעה. שהמנהיגות תשמש דוגמה אישית".

"אבל עכשיו", קרא גנץ, "בימים האלו – פשוט נרגיע. ניתן לצה"ל את הגב. אנחנו עם חזק שיודע להתגבר על הכל. ביחד, אבל באמת ביחד – נעבור גם את זה.״

הכתבה עניינה אותך?

10%
90%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?

    Hide picture