0%
סקר חדש:

אחרי עסקת החטופים הליכוד זוכה ב-27 מנדטים

בסקר שערך מכון "מאגר מוחות" נמצא כי הליכוד מוביל עם 27 מנדטים, ואחריו המחנה הממלכתי עם 18 • ריצה של נפתלי בנט מרסקת את מפלגות השמאל-מרכז

שוקי כץ
2 תגובות
אחרי עסקת החטופים הליכוד זוכה ב-27 מנדטים
נתניהו בבסיס אמ"ן. צילומסך

בסקר שערך מכון "מאגר מוחות" ופורסם ב-i24news נמצא כי הליכוד מוביל עם 27 מנדטים, ואחריו המחנה הממלכתי (18), ישראל ביתנו (16), ויש עתיד והדמוקרטים (11 כל אחת).

ש"ס עם 10 מנדטים, עוצמה יהודית 9, יהדות התורה 8, חד"ש-תע"ל 6 ורע"מ 4. מפלגות בל"ד, הימין הממלכתי, והציונות הדתית לא עוברות את אחוז החסימה.

בתרחיש שבו נפתלי בנט מתמודד בראש מפלגה חדשה, הוא זוכה ל-27 מנדטים, מה שמוריד את הליכוד ל-24 מנדטים. ש"ס מקבלת 10, הדמוקרטים 10, המחנה הממלכתי 9, יהדות התורה 8, ישראל ביתנו 8, יש עתיד 7, עוצמה יהודית 7, רע"מ 5, חד"ש-תע"ל 5.

63% מהנשאלים הביעו תמיכה בעסקה להחזרת החטופים כפי שפורסמה, בעוד 22% מתנגדים, ו-15% לא הביעו דעה ברורה. 51% מהנשאלים סבורים שישראל תשוב להילחם בעזה, לעומת 27% שחושבים שהמלחמה הסתיימה. 22% נוספים לא היו בטוחים בתשובתם.

61% מהנשאלים אינם מאמינים להבטחת ראש הממשלה שלפיה חמאס לא ימשיך לשלוט בעזה. רק 17% מאמינים להבטחה, ו-22% לא הביעו עמדה ברורה.

הכתבה עניינה אותך?

61%
39%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture