0%
בני ברק

צעירה בת 20 נפצעה קשה לאחר שנמחצה על ידי רכב

כונני ארגון הצלה הוזעקו לרחוב הקישון בבני ברק בעקבות דיווח על תאונת דרכים • מדובר בצעירה כבת 20 הסובלת מחבלות קשות בגפיים התחתונות, לאחר שנפגעה מרכב שמחץ אותה לגדר

דוד חדד
אין תגובות

כונני ארגון הצלה הוזעקו לרחוב הקישון בבני ברק בעקבות דיווח על תאונת דרכים. יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, העניקו הכוננים טיפול רפואי לצעירה כבת 20 עם חבלות בגפיים, והיא פונתה במצב קשה להמשך טיפול בבית החולים בילינסון בפתח תקווה.

חובש הצלה שימי ברוורמן מדווח: "כשהגעתי עם אמבולנס מד"א שברשותי לזירת תאונת הדרכים, מצאתי הולכת רגל, צעירה כבת 20 הסובלת מחבלות קשות בגפיים התחתונות, לאחר שנפגעה מרכב שמחץ אותה לגדר. יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, הענקנו לה טיפול רפואי ראשוני הכולל קיבוע וחבישות, ופינינו אותה במצב קשה להמשך קבלת טיפול רפואי בחדר הטראומה בבית החולים בילינסון בפתח תקווה."

הכתבה עניינה אותך?

87%
13%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture