0%
שר הביטחון כ"ץ:

"הנחיתי את צה"ל להגיב בעוצמה על הפרת הפסקת האש על ידי איראן

שר הביטחון ישראל כ"ץ התייחס היום (שלישי) להפרת הפסקת האש על ידי איראן ולירי הטילים לעבר הצפון והצהיר כי הנחה את צה"ל להמשיך בפעילות ההתקפית העוצמתית בטהראן • הפעולה תכלול סיכול מטרות משטר ותשתיות טרור, ומהווה תגובה ישירה להפרת של ההבנות שהושגו בחסות ארה"ב

דודי סגל
תגובה אחת
"הנחיתי את צה"ל להגיב בעוצמה על הפרת הפסקת האש על ידי איראן
השר ישראל כ"ץ עם ראשי הצבא צילום: אריאל חרמוני/משרד הביטחון

שר הביטחון, ישראל כ"ץ, מגיב הבוקר (שלישי) להפרה הברורה של הפסקת האש מצד איראן, שהתבטאה בשיגור טילים לעבר צפון ישראל.

"נוכח הפרה מוחלטת של הפסקת האש שהוכרזה על-ידי נשיא ארה"ב, ע"י איראן ושיגור טילים לעבר ישראל", אמר כ"ץ, "ובהתאם למדיניות ממשלת ישראל כפי שנקבעה להגיב בעוצמה על כל הפרה – הנחיתי את צה"ל בתיאום עם ראש הממשלה להמשיך את הפעילות העצימה לתקיפה בטהראן לסיכול מטרות משטר ותשתיות טרור בטהראן, וזאת בהמשך לפעילות שהתבצעה אתמול".

הצהרה זו מגיעה שעות ספורות לאחר שהוכרז על הפסקת אש בתיווך ארה"ב וקטאר, ומשקפת את הנחישות הישראלית להגיב בחומרה על כל ניסיון לערער את היציבות הביטחונית.

הכתבה עניינה אותך?

97%
3%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture