0%
תרמית חמאס נחשפה בעזה

מחבל ניסה למשוך כוחות צה"ל עם דגל לבן וקריאות לעזרה

לוחמי צה"ל בעיר עזה זיהו אדם נושא דגל לבן וקורא לעזרה, מה שהעלה חשד ראשוני שמדובר בחטוף • לאחר סריקות נרחבות התברר כי היה זה מחבל שניסה להטעות את הכוחות • בצה"ל מעריכים: ניסיון למשוך את הלוחמים לנקודת מארב מטענים

יעני גולדן
אין תגובות
מחבל ניסה למשוך כוחות צה"ל עם דגל לבן וקריאות לעזרה

במהלך פעילות של כוחות צה"ל בעיר עזה אמש, הלוחמים זיהו אדם אשר נשא דגל לבן והשמיע קריאות לעזרה. המראה הלא שגרתי והרגיש העלה חשד מיידי כי ייתכן שמדובר בחטוף ישראלי.

בעקבות החשד, הוזעקו כוחות נוספים לאזור והחלו בסריקות ממוקדות.

על פי דיווח של חדשות 12, לאחר סריקות יסודיות התברר כי לא מדובר בחטוף, אלא במחבל שניסה להטעות את כוחות צה"ל. בצה"ל מעריכים כי מדובר בניסיון מתוכנן של ארגון חמאס למשוך את הלוחמים לנקודה מוגדרת מראש, ככל הנראה לצורך הפעלת מטענים או אמצעי חבלה.

דובר צה"ל אישר את פרטי האירוע ומסר: "במהלך פעילות כוחות צה"ל ברצועת עזה אמש, זוהה סממן שהעלה חשד על היתכנות להימצאות שבויים ונעדרים במרחב. לאור החשד בוצעו סריקות נרחבות על-ידי אמצעים שונים. לאחר שלא נמצאו ממצאים נוספים עלה כי לא מדובר בחטופים אלא ככל הנראה באויב".

הכתבה עניינה אותך?

98%
2%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture