0%
בבית המשפט המחוזי

עדות נתניהו קוצרה, ללא הסברים

הדיון במשפט נתניהו הסתיים בצהריים ללא הסבר רשמי • הערכות: הוגשה פנייה חסויה לשופטים לקראת הנסיעה המדינית הדחופה של ראש הממשלה נתניהו לוושינגטון

דודי סגל
אין תגובות
ראש הממשלה נתניהו בבית המשפט. צילום: Yair Sagi/POOL

הדיון במשפטו של ראש הממשלה בבית המשפט המחוזי בירושלים קוצר בפתאומיות היום (שני) והסתיים כבר בשעה 13:30, במקום בשעה 16:00 כמתוכנן.

למרות שלא הוגשה בקשה רשמית ופומבית לקיצור הדיון, וסיבת המהלך לא פורסמה, גורמים משפטיים מעריכים כי הוגשה פנייה חסויה לשופטים הקשורה לצרכיו הביטחוניים והמדיניים של ראש הממשלה. כזכור, כבר אתמול נקבע כי הדיונים שיועדו למחר (שלישי) וליום רביעי בוטלו לחלוטין, כדי לאפשר לנתניהו להתמקד בהכנות לביקור הגורלי בבית הלבן.

נתניהו צפוי להמריא לוושינגטון עוד הלילה או מחר לפנות בוקר, לפגישה מכרעת עם הנשיא דונלד טראמפ. המטרה המרכזית: ניסיון להשפיע על המשא ומתן המתגבש בין וושינגטון לטהראן. בישראל חוששים מאוד מפני הסכם "חלקי" שיקפיא את תוכנית הגרעין בלבד בתמורה להסרת סנקציות, אך ישאיר את איראן עם יכולות טילים בליסטיים מתקדמות ועם יכולת להמשיך לממן את ארגוני הטרור באזור.

הכתבה עניינה אותך?

83%
17%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture