דלת הזכוכית המרכזית בכניסה לבניין המשרדים בתל אביב, שבו ממוקמים בין היתר אולפני חברת החדשות של ערוץ 12, נופצה הלילה (בין שבת לראשון) באמצעות לבנה.
מצלמות האבטחה במקום תיעדו את רגע התקיפה, בה נראה חשוד רעול פנים כשהוא מתקרב אל המבנה, משליך את הלבנה בעוצמה לעבר הדלת ונמלט מהזירה. משטרת ישראל פתחה בחקירה אינטנסיבית של נסיבות האירוע.
כוחות משטרה גדולים שהוזעקו למקום עם קבלת הדיווח החלו באיסוף ממצאים מהזירה ובסריקת מצלמות האבטחה של העסק ושל רחובות סמוכים. בשלב זה, במערכת אכיפת החוק מבהירים כי כלל כיווני החקירה נבדקים, וכי טרם נקבע בוודאות אם המעשה כוון באופן ישיר נגד חברת החדשות, שכן בבניין המדובר פועלים משרדים של חברות נוספות. עם זאת, בעקבות מקרי העבר, בחדשות 12 לא לוקחים סיכונים והגיבו בחריפות: "אנו מזועזעים מהאלימות שחצתה הלילה כל גבול אפשרי".
בתחילת חודש יוני אלמונים ריססו על קירות המבנה כתובת נאצה בוטה ומאיימת שכללה איומים מפורשים ברצח נגד ערוצי התקשורת ונגד עיתונאים בכירים באופן אישי. בכתובת שרוססה אז נכתב: "לבוגדים שלום, 11, 12, 13. פלג, דרוקר, אברמוביץ’, פושעים. תשלמו בדם יקירכם".