כוחות כיבוי והצלה והיחידה לטיפול בחומרים מסוכנים הוזעקו לסניף דואר במודיעין עילית, לאחר שהתקבלה במקום חבילה ובה חומרים נוזליים שעוררו את חשדם של עובדי הסניף. האירוע הסתיים ללא נפגעים.
עובדי הסניף דיווחו על החבילה החשודה, ובעקבות כך הוזנקו למקום לוחמי אש מהתחנה האזורית בנימין וצוותי ניטור מהיחידה לטיפול בחומרים מסוכנים, בסיוע צוותי ניטור ממחוז מרכז.
עם הגעת הכוחות בודדה הזירה והסניף פונה מאזרחים. במהלך הטיפול התברר כי בחבילה היו שני חומרים שונים, כאשר אחד מהם דלף מהמיכל שבו נשלח וגרם לתגובה בעקבות המגע בין שני החומרים.
לוחמי האש פעלו לאיסוף החומרים בהתאם להנחיות קצינת הערכת סיכונים של מחוז יו"ש. החומרים הועברו לשקית אטומה ייעודית, וגם החומר שדלף נספג ונאסף.
מכבאות והצלה נמסר: "לפני כשעה התקבל דיווח על חבילה החשודה כחומר מסוכן בסניף דואר בעיר מודיעין עילית. עם קבלת הדיווח הוזנקו למקום צוותים של לוחמי אש מתחנה אזורית בנימין וכן היחידה לטיפול בחומרים מסוכנים, וסיוע של צוותי ניטור ממחוז מרכז כתגבור נוסף לצוותי הניטור של התחנה. עם הגעת הצוותים למקום פעלו לוחמי האש לבידוד הזירה, ולטיפול בחומרים המסוכנים".
רשף עוז באבא, סגן מפקד משמרת בתחנה האזורית בנימין, מסר: "מדובר באירוע בו היה חשש ממשי להתפתחות האירוע, זאת בעקבות שליחה של שני מיכלים המכילים סוגים שונים של חומרים. הטיפול באירוע התבצע בצורה מחמירה ע"פ הנהלים לטיפול בחומרים מסוכנים, וזאת בעקבות התגובה בין שני החומרים. כאמור, הצוותים סיימו כעת את הטיפול בחומרים, והאירוע הסתיים ללא נפגעים."