לאורך ימי השבעה על פטירת הרבנית שושנה כהן ע"ה, הגיעו גדולי ישראל, רבנים ואישי ציבור לבית האבלים כדי לנחם את בניה, הרבנים הגאונים לבית משפחת כהן, ולהשתתף בצער המשפחה. כעת, עם תום ימי האבל, מוגשת גלריית סיכום מביקורי התנחומים שנערכו במהלך השבוע.
הרבנית שושנה כהן ע"ה הלכה לעולמה ביום שישי שעבר, בגיל 90. היא הייתה רעייתו של הגאון רבי אליעזר כהן זצ"ל, ולצדו הקימה בית של תורה, שממנו יצאו רבנים ומרביצי תורה. לאורך השנים הקדישה את חייה למשפחתה ולמעשי חסד שנעשו בצניעות.
בניה הם הגאון רבי זבדיה כהן, רבה של תל אביב-יפו; הגאון רבי זמיר כהן, ראש ישיבת "אבני נזר"; הגאון רבי אביחי כהן, ר"מ בישיבת "היכל מאיר"; והגאון רבי זוהר כהן, ראש ישיבת "עטרת ראובן" בביתר עילית.
במהלך ימי האבל הגיעו המנחמים להביע את השתתפותם בצערם של האחים ולחלוק כבוד לזכר אמם. ביקורי התנחומים שיקפו את הקשר הרחב של המשפחה עם עולם התורה ועם הציבור.
פטירת הרבנית באה כשנתיים לאחר פטירת בעלה, רבי אליעזר כהן זצ"ל, שהלך לעולמו בגיל 93. במשך קרוב לשבעים שנה שימש כגבאי וכחזן בבית הכנסת מוסאיוף בירושלים, ולצד זאת עסק בהרבצת תורה ושימש כספרא דדיינא בבית הדין הגדול.