0%
תיעוד מבית לחם

המונית נעצרה, המסתערבים זינקו ועצרו את הנהג המחבל

לוחמי הגדעונים התנפלו על נהג מונית שהתגלה כמחבל מסוכן • צפו בתיעוד מרגע המעצר של המחבל לאור יום • כך פעלה יחידת העילית בשניות בודדות מול עיני העוברים ושבים

מנחם שוורץ
אין תגובות
המונית נעצרה, המסתערבים זינקו ועצרו את הנהג המחבל
מעצר המחבל בבית לחם צילום: דוברות משטרת ישראל

מבצע מורכב, נועז ומהיר במיוחד של כוחות הביטחון הישראליים בלב השטח העוין הסתיים בהצלחה מבצעית מסחררת וסיכול של תשתית טרור מסוכנת, כאשר לוחמי יחידת העילית לכדו יעד בכיר ומבוקש שפעל במסווה תמים בקרב האוכלוסייה המקומית.

בפעילות מבצעית ומודיעינית ממוקדת, בהובלת חטמ"ר עציון ובשיתוף פעולה הדוק של שירות הביטחון הכללי, פעלו השבוע לוחמי יחידת הגדעונים 33 של להב 433 לסיכול ומעצר של יעד טרור בעיר בית לחם.

המאמץ המודיעיני והמבצעי התמקד במחבל מהג'יהאד האסלאמי כבן 48, תושב המקום, המשמש בשגרה גם כנהג מונית. התברר שלצד עיסוקו הוא פעל לשיקום תשתיות הארגון בגזרה, מעורבות בכוונות חוץ ובהעברת כספי טרור.

הפעילות המבצעית התרחשה לאור יום והתבססה על עיקוב מדויק שבוצע על ידי כוח תצפיות וכוחות קרקעיים אחר המונית של החשוד. ברגע הפקודה, עם הגעתו ליעד, כוח של לוחמים מסוערבים יחד עם כוח טקטי סגרו על החשוד וביצעו מעצר. הלוחמים העמיסו את הנדון לרכב תוך שניות ספורות. החשוד הועבר להמשך חקירה בשירות הביטחון הכללי.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

דיווח על וידאו

שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

מהי הבעיה?