0%

ממשל טראמפ: החל תהליך העברת השלטון לביידן

פומפאו: "החל תהליך העברת השלטון לממשל ביידן" ביידן הוא המועמד הראשון לנשיאות בארצות הברית שזוכה ביותר מ-80 מיליון קולות. כך דווח ברשת CNN, טראמפ מתכונן לסבב החנינות לפני שיעזוב את תפקידו

מערכת המחדש
אין תגובות
צילום נועם רבקין פנטון פלאש 90

מזכיר המדינה האמריקני מייק פומפאו אמר בראיון לרשת "פוקס ניוז" כי מחלקת המדינה "התחילה את התהליך" של העברת השלטון לממשל ביידן.

לדבריו, במחלקת המדינה החלו בהליך לאחר שמנהל השירותים הכלליים, הסוכנות הפדרלית שעליה לחתום על העברת הנשיאות, אמר לנשיא הנבחר ג'ו ביידן שהוא יכול להתחיל רשמית בהעברת הממשל.

בתוך כך הבית הלבן אישר לעדכן את נשיא ארצות הברית הנבחר ג'ו ביידן בענייני מודיעין ובדו"ח היומי שמקבל הנשיא דונלד טראמפ כחלק מההכנות לקראת כניסתו של ביידן לתפקיד.

אתמול הודיע טראמפ כי ממשלו ישתף פעולה עם צוות המעבר של ביידן, למרות שהוא מסרב להכיר רשמית בהפסד שלו בבחירות.

ג'ו ביידן הוא המועמד הראשון לנשיאות בארצות הברית שזוכה ביותר מ-80 מיליון קולות. כך דווח ברשת CNN.

נכון להיום, ביידן זכה בכ-80,011,000 קולות. הנשיא דונלד טראמפ זכה ב-73,800,000.

הלילה מועצת השיפוט של מדינת מינסוטה בארצות הברית אישרה את ניצחונו של ג'ו ביידן בבחירות לנשיאות במדינה, בכך זוכה ביידן ל-10 אלקטורים נוספים.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.