מנכ"ל בית החולים איכילוב פרופ' רוני גמזו לוקח אחריות מלאה על המקרה הטרגי שאירע בבית החולים: משה חרזי בן ה-47 מת במחלקת טיפול נמרץ קורונה אחרי שמכונת ההנשמה שלו התנתקה והצוות הרפואי לא הבחין בכך.
"צער כבד, השתתפות בצער, לקיחת האשמה היא עלי, אני מנהל בית החולים, אני נמצא שם בתוך המחלקה, יש שם אחים ואחיות ורופאים ובסופו של דבר זה אני", אמר הערב (ראשון) גמזו לחדשות 13.
"אני נותן למשפחה את כל ההסבר, זה קשה לי ברמה האישית. בשלב הזה אני חייב לגבות את הצוות, להגדיל את רוחם, אנחנו באירוע קשה, אסור לנו שמקרים כאלו יחזרו", הוסיף גמזו, לשעבר פרויקטור הקורונה הלאומי.
יואב אבן חשף הערב ב'חדשות 12': כי ב'איכלוב' עדכנו את המשפחה של בן ה-47 כי הוא נפטר מדום לב, רק לאחר ש'חדשות 12' התערבו ושאלו שאלות, הודו בבית חולים שההנשמה נותקה בטעות וזו סיבת המוות .