במהלך סיור הבחירות של חברי הכנסת מסיעת דגל התורה, אמר יו"ר יהדוה"ת, ח"כ משה גפני: "אנחנו נוסעים בשליחות מרנן ורבנן גדולי הדור, אנחנו יודעים שאחרי החושך בא האור".
גפני הוסיף: "עברנו שנה קשה בכל קנה מידה, עם הבריאות, הקורונה, הנגיף. שנה קשה עם המשפחות, הילדים, אבל אנחנו מאמינים שהגיע הזמן לעבור הלאה – לא נתנו אנחנו בסיעת יהדוה"ת שהישיבות ותלמודי התורה יסגרו, בשביל שהקב"ה ירחם עלינו".
"ברוך השם שכבר רואים שהתחלואה יורדת, אבל אנחנו נמצאים בפני מגיפה נוספת – מגיפה רוחנית! מקדשים מלחמה על תלמודי התורה והישיבות, על תקציב החינוך, אם אנחנו נגיע בשבוע הבא ביום שלישי מוחלשים, זה יהיה אסון".
גפני זעק: "נמאס כבר מבחירות רביעיות בתוך שנתיים, אבל זו מערכה גורלית, להיות או ח"ו להיפך, ההסתה ממשיכה הלאה, חייבים לחזק את יהדות התורה".