0%
אלקין חותר לליכוד?

דיווח: אלקין ניהל מגעים עם הליכוד

עד לסוף השבוע האחרון, זאב אלקין ניהל מגעים עם הליכוד, והוא עדיין שומר על ערוץ שיחות מול ראש צוות המו"מ של נתניהו עו"ד מיכאל ראבילו. בתקווה חדשה מכחישים

יוסי ויזל
8 תגובות
דיווח: אלקין ניהל מגעים עם הליכוד
זאב אלקין ובנימין נתניהו בימים טובים יותר // Flash 90

למרות הצהרותיו של גדעון סער, גם הבוקר כי לא ייכנס לממשלה בראשות בנימין נתניהו, אמיר אטינגר מפרסם הערב ב'סרוגים' כי ראש צוות המו"מ של תקווה חדשה ח"כ זאב אלקין ניהל מגעים מול הליכוד.

עוד פורסם כי אלקין שפרש מהליכוד והצטרף לתקווה חדשה, שומר על ערוץ שיחות עם מקרובו של נתניהו, עו"ד מיכאל ראבילו, שמנהל מטעם הליכוד את המו"מ הקואליציוני. עד סוף השבוע שעבר אלקין ניהל מגעים עם ראבילו, כולל דיון באפשרות של הקמת ממשלה עם נתניהו.

גורמים פוליטיים אשר שוחחו עם אלקין אומרים כי הוא תומך בכניסה לממשלת נתניהו על פני הליכה לבחירות חמישיות. אך כאמור, סער ממשיך להתעקש כי הוא לא יישב הממשלה בראשות נתניהו.

המילה בראשות היא חשובה, משום שעד כה סער לא התייחס לאפשרות לפיה הוא יכהן ראשון לצד נתניהו.

מתקווה חדשה נמסר בתגובה כי "אלקין לא נפגש ולא שוחח עם ראבילו מאז חודש דצמבר, כשעזב את הליכוד".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.