0%
צפו:

בנט במסיבת העיתונאים "האומיקרון מתפשט, אני מזהה עייפות בציבור"

ראש הממשלה נפתלי בנט שב ומפציר באזרחי ישראל לחסן את ילדיהם בעקבות תחילת הגל החמישי בישראל "הורה מוגן שמחוסן פעם שלישית חייב להגן גם על ילדיו. אל תחכו שניידת תגיע אליכם - פשוט תגיעו לקופת החולים הקרובה עם הילדים ותחסנו את הילדים כבר מחר, לא צריך תור".

עידו חן
תגובה אחת
בנט במסיבת העיתונאים "האומיקרון מתפשט, אני מזהה עייפות בציבור"
ראש הממשלה נפתלי בנט מקיים מסיבת עיתונאים בנושא התפשטות נגיף האומיקרון. צילום - קובי גדעון / לע"מ

במסיבת עיתונאים שכינס הערב (ראשון) אמר בנט: "ההחלטה לסגור את ישראל היתה חשובה, לא כולם הבינו והיו שחשבו שאנחנו בהיסטריה. הזמן שקנינו הולך ואוזל. האומיקרון כבר מתפשט מהר, מהכנסת ועד הגנים. המספרים עדיין לא גבוהים אבל זה וריאנט מדבק ביותר", הזהיר ראש הממשלה.

בנט העריך כי בעוד שלושה או ארבעה שבועות נראה זינוק בתחלואה שלא ישאיר מקום לספק, "אני מזהה עייפות בציבור. המטרה היא לצלוח את הגל תוך כדי השארת הכלכלה והחינוך פועלים – ולחסן את ילדי ישראל. אם אפשר לאפשר לעובדים לעבוד מהבית – תעשו את זה".

"הורה מוגן שמחוסן פעם שלישית חייב להגן גם על ילדיו. אל תחכו שניידת תגיע אליכם – פשוט תגיעו לקופת החולים הקרובה עם הילדים ותחסנו את הילדים כבר מחר, לא צריך תור".

ראש הממשלה ביקש מאזרחי ישראל: "עד שנפרסם הנחיות חדשות – תפעילו את השכל הישר, אל תתקהלו אם לא צריך, הקפידו על מסיכות".

video
play-rounded-fill
בנט במסיבת העיתונאים

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?

    Hide picture