שוקולד פאדג' עם שכבת טראפלס
תבנית מלבנית בינונית / 30 דקות הכנה / קל / פרווה
העוגה הזו כל כך קלה … והיא אפילו ללא גלוטן!
שכבת הטראפלס מוסיפה למרקם ולעשירות העוגה בכלום עבודה…
אם תרצו מתכון לבראוניז מושלם השתמשו רק בבסיס בתוספת 1/2 כוס קורנפלור.
מצרכים לעוגה:
140 גר' שוקולד מריר
120 מ"ל שמן קוקוס (1/2 כוס)
150 גר' סוכר (3/4 כוס)
3 ביצים
1/2 כוס קקאו
כפית תמצית וניל
לשכבת הטראפלס:
130 גר' שוקולד מריר קצוץ
130 מל' קרם קוקוס
אופן הכנה:
מחממים תנור ל170 מעלות
בקערה גדולה מניחים שוקולד ושמן קוקוס וממיסים יחד.
מוסיפים סוכר מערבבים מוסיפים ביצים טרופות, קקאו ווניל
מעבירים לתבנית ואופים 20-25 דק' עד השוליים יציבים והמרכז עדיין רוטט
מביאים לסף רתיחה קרם קוקוס
יוצקים על השוקולד ומערבבים עד להמסה
יוצקים את הגנאש על העוגה מיד בצאתה מהתנור, מצננים.
ניתן להכין עיטור דפי שוקולד (לא חובה)
ממיסים שוקולד מורחים את השוקולד על נייר אפיה זורים את פולי קקאו וממתינים להתגבשות
שוברים בצורה חופשית מדף השוקולד ומעטרים את העוגה.