מצרכים
• 2 מכלים שמנת מתוקה 32% טרה
• 2 חבילות גבינת טוב טעם
• כוס סוכר
• כפית תמצית ווניל
• 10 יחידות בסקוטים
• חצי כוס אספרסו \ קפה נמס (מרוכז, כשתי כפיות מלאות)
• 2 וחצי כפות קקאו איכותי
אופן הכנה
- מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, עד קבלת קצפת רכה.
- מערבבים היטב בקערה את הקצפת, גבינת טוב טעם ותמצית הווניל.
- טובלים את הבישקוטים באספרסו (טבילה מהירה) ומניחים בתחתית כוס יין או תבנית (לכוס היין יש לשבור לחצי את הבישקוט לפני הטבילה באספרסו).
- יוצקים על הבישקוטים את תערובת הגבינה, ומפזרים מלמעלה את הקקאו בעזרת מסננת קטנה.
המלצת השף
• להוסיף אגוזים גרוסים לתערובת הגבינה
• להקציף את השמנת המתוקה עם סוכר חום.
בתיאבון
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של מחלבת 'טרה'