סקר מנדטים של מכון פאנלס פוליטיקס בהנהלת מנחם לזר שבוצע עבור העיתון 'מעריב', מלמד כי אילו הבחירות היו מתקיימות היום, גוש תומכי נתניהו עדיין לא מצליח לחצות את רף 60 המנדטים אולם הוא קרוב מאוד לכך בשל קרבה מסוכנת של מפלגות בקואליציה הנוכחית אל אחוז החסימה.
על פי הסקר, מפלגת הליכוד בראשות בנימין נתניהו הייתה זוכה בבחירות לכנסת ה־25 ב־34 מנדטים, ירידה במנדט בהשוואה לסקר הקודם. יש עתיד בראשות יאיר לפיד שומרת על כוחה כמפלגה השנייה בגודלה ומקבלת בסקר הנוכחי 21 מנדטים, לעומת 20 בסקר הקודם.
מפלגת הציונות הדתית בראשות בצלאל סמוטריץ', עם עוצמה יהודית של איתמר בן גביר, מתייצבת כמפלגה השלישית בגודלה ומקבלת 11 מנדטים, לעומת 9 בסקר הקודם.
כחול לבן בראשות בני גנץ יציבה עם 8 מנדטים. מספר מנדטים זהה גם לש"ס. יציבות רושמות גם יהדות התורה והרשימה המשותפת. כל אחת עם 7 מנדטים, כמו בסקר הקודם. לעומת, זאת העבודה בראשות מרב מיכאלי במגמת היחלשות, מקבלת 6 מנדטים, ירידה במנדט לעומת הסקר הקודם.
מפלגת השלטון ימינה בראשות נפתלי בנט, שכזכור נבחרה לכנסת ה־24 עם 7 מנדטים, משלמת את מחיר הזעזועים הפוקדים אותה בעקבות פרישת עידית סילמן מהקואליציה וסימן השאלה לגבי המשך דרכו של ניר אורבך: היא יורדת בסקר הנוכחי לשפל של 5 מנדטים, לעומת 6 בסקר הקודם, ומתקרבת בצורה מסוכנת לקו האדום. גם ישראל ביתנו לא מצליחה להתרומם ומקבלת 5 מנדטים.
תקווה חדשה בראשות גדעון סער מקבלת זה הסקר השני ברציפות 4 מנדטים, כמו גם רע"ם בראשות מנסור עבאס. מתחת לאחוז החסימה נמצאת זה הסקר השלישי ברציפות מפלגת השמאל מרצ, שמקבלת 2.5% בלבד לעומת 2.6% בסקר הקודם. מרצ משלמת בכך את מחיר הקטטה הפנימית עם המורדת בשורותיה, ח"כ ג'ידא רינאוי זועבי, שהתנהלותה מאיימת על שלמות הקואליציה.
גוש הקואליציה הנוכחית מקבל בסקר 53 מנדטים לעומת 60 של האופוזיציה, כשבתווך הרשימה המשותפת עם 7 מנדטים. מהסקר עולה עוד כי רוב הציבור, 39%, מעדיף בחירות חדשות לכנסת לעומת 28% שמעדיפים את המשך כהונת הממשלה הנוכחית ו־19% בלבד שהיו רוצים בהקמת ממשלה חלופית בכנסת הנוכחית.