0%
בלי שטיח אדום

לקול צעקות "בושה": כך נכנס נתניהו לדאוניג 10

בלי שטיח אדום וקריאות גנאי: קבלת הפנים הקרירה לנתניהו במעון הרשמי בלונדון

מנחם קולדצקי
16 תגובות
לקול צעקות "בושה": כך נכנס נתניהו לדאוניג 10
צילום לעמ

ראש ממשלת בריטניה רישי סונאק אמר לראש הממשלה נתניהו במהלך פגישתם במעון רה"מ בדאוניג 10 כי הוא מודאג מתכנית הממשלה להחלשת מערכת המשפט, כך לפי מקור שמעורה בפרטי הפגישה. נתניהו התקבל בקריאות "בושה" בעד שצעד לבדו למעון. בניגוד לכללי הטקס לא נפרס לו שטיח אדום, ואף התקבל בקרירות.

play-rounded-fill
צילום: לפי סעיף 27 א

המקור ציין כי סונאק אמר לנתניהו שהוא מודאג מהשלכות החקיקה כיוון שהיחסים בין ישראל לבריטניה מבוססים על ערכים דמוקרטים משותפים.

שני המנהיגים דנו בסוגיית הגרעין האיראני. ראש הממשלה נתניהו הודה לראש הממשלה סונאק על עמדתה הנחושה של מדינתו בנושא זה, וציין כי על המעצמות להגביר את ההרתעה והלחץ על איראן.

כמו כן, דנו השניים בהעמקת שיתופי הפעולה האסטרטגיים בתחומים ביטחוניים, מודיעיניים וכלכליים. במסגרת זו, סיכמו השניים על כינון דיאלוג אסטרטגי בראשות היועצים לביטחון לאומי.

בנוסף, שני המנהיגים ברכו על ההתקדמות בהסכם הסחר בין המדינות.

ראש הממשלה נתניהו הזמין את ראש ממשלת בריטניה סונאק לביקור רשמי בישראל.

בפגישה השתתפו גם מהצד הישראלי: היועץ לביטחון לאומי ור' המל"ל, ר' הסגל, מנכ"ל משרד רה"מ, המזכיר הצבאי של רה"מ, שגרירת ישראל בבריטניה; ומהצד הבריטי: היועץ לביטחון לאומי, יועצת מדינית, יועץ מדיני וצבאי ושגריר בריטניה בישראל.

היועץ לביטחון לאומי וראש המל"ל והמזכיר הצבאי של רה"מ מקיימים כעת פגישה נוספת עם מקבליהם.

לקול צעקות "בושה": כך נכנס נתניהו לדאוניג 10

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?

    Hide picture